måndag 13 juni 2011

otrolig helg

alltså helgen har varit otroligt konstig..
Först på fredagen var jag på ug avslutningen, beckis å benita drog å bada..
sen så typ halv 2 då satt vi på altanen å spelade gitarr å sjöng, då kolla jag på benita å såg nått i ögon vrån så jag kolla dit, å där står tjejen "från" the grudge & the ring.. då beckis kom ut efter att ha hämtat en tröja så sa vi det till hon.. hon skrek å kutade in.. vi försökte låsa.. vi skrek grät skaka. jaa allt man kan göra.. fick bara PANIK!!
Beckis la sig i sängen å började gråta.. Då hon ställde sig upp å kolla så börja "tjejen" gå mot stugan.. Hon skrek att jag skulle låsa dörren.. Men jag fick fel nyckel av hon så jag kunde inte låsa å hon fick seriöst PANIK!!
Hon la sig i sängen igen då jag fått igen dörren, skulle ringa sin mamma.. vi hade dragit för fönstrena å Benita satt bara i sängen å hade en kudde för munnen..
Då kollade jag ut genom en liten glepa i gardinerna, såg då nå vitt å följde det upp, såg då nått svart.. HÅRET!! Samtidigt som det slog på rutan.. Panik igen, skrek & hoppade på benita.. Beckis hade just fått tag i sin mamma så alla låg å skrek å jag tror inte kicki förstod så mke av vad hon sa..
Sen så kollade jag mot dörren å såg då att två personer stod där.. Gick mot dörren slet upp gardinen å persienen.. Å såg att det var Emil och Bella, (Beckis syster)..
Fyfaan för hon..
Då beckis fick veta att det var Bella så skrek hon att hon typ skulle dra åt helvete å allt möjligt..
men det blev lugnt.. Kan säga att man såg då den där varelsen MKE efter det som hände.. Blev T.O.M rädd för en katt å fåglar.. så hon förstörde typ mitt liv...
Aja, sen på lördagen så var vi ute å leta en brand som inte existerade.. Sprang på damm bygge vägen i 2h utan skor, där är det STORA stenar som grus..!! Så upp cuttade fötter, CHECK!!
Igår natt så tänkte jag, beckis och amanda sova på madrassen på malmbacka.. Men det vart för otagg så vi drog.. La mig inte i sängen förrän halv 2 kanske.. ha..ha..
Imorse så vaknade jag 7, sen så somnade jag om kvart över å vaknade 7.57 av att nån "skrek" linnea.. Men ingen gjorde det, så fick panik.. men fick låna beckis moppe.. så kom lite sent till skolan.. men det får man väl göra ibland va?! ;)

Aja, nu hag jag iafl ätit sen så blir det nog se lite GLEE ;) HOOOJ!! ;*

har verkligen saknat stunderna med dig!! (L)